За нас

Vision image

За Нас

АЛУКЛИП е една од водечките фирми во производство на алуминиумски профили во регионот со повеќе од 20 години искуство и со брзо растечки производствен капацитет, благодарение на енергијата и страста за работа, доверливиот и квалификуваниот персонал ја прават оваа компанија сигурен и безбеден партнер за вас.

Vision image

Нашата Мисија

Нашата мисија е да го подобриме квалитетот на животот на луѓето преку подобрување на перформансите на нивните згради, со производи со највисок квалитет, технологија и естетика. Ние им нудиме на нашите клиенти производи кои обезбедуваат:

  • Високи естетски резултати во согласност со најновите архитектонски трендови.
  • Енергетска ефикасност преку напредни термички изолирани алуминиумски системи и системи за засенчување.
    Високо ниво на безбедност од провали, вандализам, пожар, чад и земјотреси.
  • Заштита дури и во екстремни временски услови.
  • Различни решенија за лица со посебни потреби.
  • Решенија за обновлива енергија преку интеграција на фото-волтаични системи во градежни ќелии.