Vrati img

Врати

Fasadi img

Фасади

Dograma img

Дограма

Shield

20

Години на пазарот
Shield

20000

Задоволни клиенти
Shield

2000m2

Работна површина
Shield
Професионален алат

За нас

АЛУКЛИП е една од водечките фирми во производство на алуминиумски профили во регионот со повеќе од 20 години искуство и со брзо растечки производствен капацитет, благодарение на енергијата и страста за работа, доверливиот и квалификуваниот персонал ја прават оваа компанија сигурен и безбеден партнер за вас.

  • Високи естетски резултати во согласност со најновите архитектонски трендови.
  • Енергетска ефикасност преку напредни термички изолирани алуминиумски системи и системи за засенчување.
  • Заштита дури и во екстремни временски услови.
  • Различни решенија за лица со посебни потреби.
  • Решенија за обновлива енергија преку интеграција на фото-волтаични системи во градежни ќелии.
Alumil
Aluplast
Everest
Profilink
Spectrum